تور کانادا، 5 روزه، اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا

بهترین روش برای کسانی که میخواهند به کانادا مهاجرت کنند، اخذ ویزای توریستی مولتی کانادا در ابتدای کار است. و نیز برای این امر مطمئن ترین راه استفاده از تورهای کوتاه مدت آژانس سفرهای اَدِلیا میباشد، چرا که با استفاده از این تورها ضمن اینکه احتمال اخذ ویزای شما بیشتر میشود، شما دغدغه ای بابت ترانسفر فرودگاهی و محل اقامتتان نخواهید داشت و مهمتر از آن میتوانید در سمینار آشنایی با مهاجرت که برای شما برگزار میشود به طور رایگان شرکت کنید و همچنین با راهنمای فارسی زبان ما به گشت های شهری رفته و به طور کلی با شهر تورنتو آشنا خواهید شوید.

مبلغ تور شامل مبلغ ارزی مطابق جدول زیر + مبلغ ریالی (قیمت بلیط هواپیما) میباشد

ID هتل ستاره RatingشهرمنطقهDBLSGLCWBCNBINF
1 Hilton Toronto 4* 8.4 تورنتو Central 1,990$ 2,790$ 1,590$ 1,290$ 990$
شناسه پکیج: 22

نکات و دانستنی‌های تور کانادا، 5 روزه، اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا

  • مبلغ تور، هزینه های ویزا و دعوتنامه توریستی را نیز شامل میشود.
  • هزینه کلیه گشت ها طبق برنامه اعلام شده قبلا در مبلغ تور محاسبه شده، و مسافر مبلغی بابت گشت ها نخواهد پرداخت. 

خدمات تور کانادا، 5 روزه، اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا

مدت و ترکیب تور
4 شب و 5 روز تورنتو 4 شب
خدمات تور
  • اخذ ویزای مولتی کانادا
  • پرواز لوفتانزا ( تهران - تورنتو - تهران) 
  • ترانسفرهای فرودگاهی.
  • راهنمای فارسی زبان
  • بیمه مسافرتی

 

مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت امضا شده
  • تمامی پاسپورتهای قدیم که ویزای معتبر از جمله (شنگن، انگلیس، امریکا، کانادا، استرالیا، ژاپن و ...) در آنها وجود دارد
  • 2 قطعه عکس رنگی جدید زمینه سفید به ابعاد 3/5x4/5
  • ترجمه مدارک شغلی
    • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت
    • مشاغل آزاد: جواز یا پروانه کسب
    • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
    • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
    • مشاغل غیر دولتی (کارمندان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضا، سوابق بیمه تامین اجتماعی 
    • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه 
    • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • برای فرزندان زیر 18 سالی که به طور جداگانه فقط با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج ولی غایب، به صورت محضری الزامی است (این مدرک نیاز به مهر تایید دادگستری و وزارت امور خارجه دارد)
    •  
  • ترجمه تمامی صفحات شناسنامه
  • ترجمه کارت خدمت
  • ترجمه سند ازدواج
  • ترجمه مدارک ملکی (سند آپارتمان، زمین، باغ، ویلا و ... که به نام فرد متقاضی باشد)
  • مدارک مالی (شامل گردش حساب 3 ماهه+گواهی تمکن مالی که حداقل مانده آن به ازای هر نفر 100 میلیون تومان باشد)

برنامه سفر تور کانادا، 5 روزه، اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا

روز 1
محل: تورنتو

ورود به تورنتو، ملاقات با نماینده آژانس در فرودگاه، انتقال به هتل و استراحت

روز 2
محل: تورنتو

پس از صرف صبحانه، گشت کامل شهر تورنتو شامل بازدید منطقه ایرانی نشین و پلازای ایرانیان، برج CN تورنتو، منطقه Downtown ، باغهای Edward's

روز 3
محل: نیاگارا

پس از صرف صبحانه، یک روز کامل گشت شهر نیاگارا وبازدید از آبشار زیبای آن و مناظرچشم نواز منطقه. بازدید از شهرزیبا با معماری اروپایی Niagara-on-the-Lake در مسیر برگشت

روز 4
محل: تورنتو

پس ازصرف صبحانه، شرکت در سمینار آشنایی با روش های مهاجرت به کانادا. بعد از ظهر وقت آزاد برای خرید

روز 5
محل: تورنتو

پس ازصرف صبحانه، چک آوت از هتل و انتقال به فرودگاه جهت پرواز برگشت به ایران. پایان خدمات

به "تور کانادا، 5 روزه، اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا" امتیاز دهید

1 کاربر به "تور کانادا، 5 روزه، اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا" امتیاز داده است | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور کانادا، 5 روزه، اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا"

* سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)